четвер, 30 вересня 2021 р.

Всеукраїнський день бібліотек

 Сьогодні ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек.



 Це свято насправді виявляється дуже важливим. Кожен чоловік готовий підтвердити цінність і важливість книг, які є відображенням досвіду багатьох поколінь, думки, найкращих і потаємних емоцій, щирих сподівань. Інформаційні статті ніколи не зможуть замінити книгу, новинні хроніки теж не впораються з цим завданням. Книги повинні існувати завжди і, звичайно, вони повинні цінуватися.

 Поважаючи великі романи і твори, можна зрозуміти, які події пережили багато людей, якими гранями відкривався світ у кожному періоді своєї історії.



Бібліотека – це велика планета книг, журналів і газет. Головним гідом цієї планети є бібліотекар. Бібліотекар – це професія унікальна, навіть в чомусь загадкова. Він як добрий чарівник править цілим світом мрій, казок, подорожей, романтики!  Це дивовижні люди, які цінують по-справжньому всі книги, романи і розуміють, наскільки важливо приділяти увагу томам.  Просто диву даєшся, як можна все знати про книги і письменників.

Наш любий читач! Ми мріємо про те, щоб всі бібліотеки світу активно процвітали і притягували до себе багатьох людей, які розуміють, наскільки важливо зробити крок назустріч набуттю цінних знань. Кожна людина, незалежно від свого способу життя і розуміння подій, що відбуваються, від свого досвіду і віку, примножує свої знання за допомогою книг. Бажаємо, щоб ти і всі твої близькі люди користувалися цією можливістю. Наближайся до справжньої творчості. XXI століття – це дивовижний час планшетів і ноутбуків, електронних книг і всесвітньої мережі. В даний час активно з’являються електронні версії книг, але будь впевненим в тому, що це не замінить справжніх праць людей. Бажаємо тобі відійти від комп’ютера та сучасних технологій, відправитися в бібліотеку, де вдасться перевести дух і відчути, як серце насправді завмирає, кричить про те, яким має бути життя. Прислухайся до серця і душі, адже вони є найкращими путівниками по виверткому і часом небезпечному життю. Книги можуть оживати і спілкуватися тільки, якщо ти береш їх у руки. Відмовся від завантаженої літератури, яка залишається безликою. Бажаємо тобі прочитати найкращі твори і зрозуміти, наскільки цінними є творіння поетів і письменників, зануритися у світ своїх фантазій і отримати додатковий досвід.

Хочемо привітати з Днем бібліотек багатьох читачів і, звичайно, бібліотекарів, адже це свято має об’єднувати всіх розсудливих людей.



 Бажаємо колегам творчого піднесення, натхнення і удачі у всіх починаннях! Здоров’я, змін в кращу сторону і бажання бути краще. Нехай всі ваші будні стануть продуктивними і вдалими,  багато щастя, радості й добра. Нехай робота завжди приносить вам натхнення, нехай печалі і негаразди завжди проходять стороною. Дай Бог вам довгих і щасливих років життя. Нехай ваші мрії обов’язково перетворюються в реальність.


Немає коментарів:

Дописати коментар

"Завжди у моді українська книга"

"Книга — це могутня зброя. Розумна, натхненна. Книга нерідко вирішує долю людини." - писав український публіцист, педагог, письмен...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (11) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (16) Європа (7) здоровий спосіб життя (36) книги (40) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (46) У світі права (9) Україна (116) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (109) Чорнобиль (2)