неділя, 26 травня 2024 р.

«Яскраві пазли Київського краю»

Сьогодні ми святкуємо особливий день - День Києва! Це свято не лише для мешканців нашого прекрасного міста, але й для всіх, хто хоч раз відвідав або мріє відвідати Київ.

Відкрийте для себе історію Києва разом з бібліотекою №11! Наші бібліотекарі діляться цікавими фактами про місто, підготували вікторини для дітей та дорослих.  Зануртеся у світ старовинних вуличок та історичних пам'яток, читаючи улюблені книги. 

Київ – місто з тисячолітньою історією, яке бачило зародження державності, становлення християнства, переживало війни та революції. 

Прогулюючись його старовинними вулицями, ви можете відчути дихання минулих епох. Величний Софійський собор, золоті куполи Києво-Печерської лаври, мальовничий Андріївський узвіз – все це частинки нашого культурного спадку, які ми бережемо і якими пишаємося.

Але Київ – це не тільки історія. Це місто молодості, інновацій та сучасних можливостей. Його парки, музеї, театри, університети і технологічні стартапи створюють неповторну атмосферу, яка надихає на нові досягнення.

Сьогодні Київ залишається символом нашої незалежності, сили та єдності.

Нехай цей день буде наповнений радощами, теплом і яскравими враженнями. Зичимо всім процвітання, миру та благополуччя. Нехай наш Київ завжди залишається символом сили, єдності та надії.

Приходьте до нашої бібліотеки разом з родиною та друзями! Відзначимо День Києва разом, занурившись у світ книг та історії. Вітаємо всіх киян та гостей міста зі святом! Нехай Київ завжди залишається містом мрій, любові та натхнення для кожного з нас.

З Днем Києва, дорогі друзі! Разом ми зможемо все!

До зустрічі у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Чарівний світ українського кіно.

Напередодні Дня українського кіно, що святкується щорічно в другу суботу вересня, в бібліотеці №11 відбулися літературні читання, обговоренн...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (7) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (5) виставка художніх робіт (6) Відомі люди (23) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (6) День захисника України (8) День книги (15) День незалежності України (10) день пам'яті (10) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (7) Екологія (17) Європа (8) здоровий спосіб життя (39) книги (57) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (7) майстер-клас (20) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (21) Музика (7) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (6) Письменники (59) Письменники України (54) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (26) Сторінка історії (53) У світі права (10) Україна (139) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (17) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (126) Чорнобиль (3)