неділю, 14 березня 2021 р.

"Інтер'єрна лялька: модне творче хобі"

   Інтер'єрні іграшки своїми руками можна створити, взявши за основу казкових персонажів, милих звірів, красивих принцес або копії портретів. Найчастіше акуратно виконані іграшки handmade приголомшливо виглядають в інтер'єрі, вони наповнені затишком і теплою домашньою атмосферою.
  А якщо уважно придивитися до зворушливих деталей, захоплення іграшками буде нескінченним. На вигляд незначні деталі, додані автором в образ ляльки, не мають функціонального значення, але вони її оживляють. Дивлячись на них, чи не здається, що це звичайна дрібничка на полиці з книгами.
    Ці іграшки не можуть залишити нікого байдужим – смішні і навіть безглузді, домашні і незвичайні, — вони підкорюють з першого погляду. Це ляльки Тільди. Давайте познайомимося з ними ближче.
    Тільди шалено популярні сьогодні по всьому світу, Tilda - це не просто назва іграшки, ім`я ляльки, це справжній бренд. А придумала цих створінь дизайнер з Норвегії Тоні Фіннангер, в 1999 році. 
 Історія Тоні і Тільди чимось нагадує історію Джоан Роулінг і її героя Гаррі Поттера: спершу безвість і віра в мрію, потім - кропітка праця, а в результаті - світове визнання, багаторічний ажіотаж, справжня народна любов.
    Отже, Тоні розробила викрійки ляльок в стилі тильда, пошила безліч іграшок, придумала меблі і одяг для них … А ще відкрила в Норвегії магазин, в якому продавалися самі ляльки, а також викрійки, матеріали і декор для їх пошиття, провела велику рекламну кампанію, знайшла і навчила персонал, розробила бізнес-ідею.  А крім цього, випустила дві книги: «Тільда. Великдень »і« Тільда. Різдво ».
 
 Сьогодні ми познайомимо вас з майстринею-рукодільницею Камінською Мариною Петрівною, яка виготовила милих домовичків, відьмочок, янголят і звичайно ж чудових ляльок Тільд. 




Ці всі роботи представлені на виставці, яка проходить в нашій бібліотеці.

Створюючи ляльок, майстриня вклала у свої вироби не тільки майстерність, але й всю свою душу і любов.
Ляльки Тільди можуть використовуватися по-різному:
  • Як іграшки (і для дітей, і для дорослих),
  • Як предмети інтер’єру (особливо для стилю «кантрі») — їх можна поселити в кухні і прихожій, посадити на дивани і ліжка, крісла і пуфи, знайти для них затишне містечко на відкритих полицях кутових шаф купе або навіть на підвіконні,
  • Як обереги сімейного вогнища,
  • Як оригінальні подарунки,
  • Як втілення дитячих мрій і творчих поривів.
Іграшка, хенд мейд, завжди буде відмінним подарунком.
                     
Не знаєте, що подарувати жінці?
 Популярність брошок стає просто-таки нереальною. З аксесуара, який був доступний тільки аристократам, прикраса перетворюється в символ елегантності і стильної розкоші, яким може прикрасити себе буквально кожна жінка. 

  Ось такі красиві брошки – модне доповнення до повсякденних і вечірніх образів.
   Актуальні завжди і гармонійно пасуватимуть до пальто, сумочки,  


Немає коментарів:

Дописати коментар

“Попіл Чорнобиля”

    Сьогодні в Україні відзначають 38-му річницю аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію яде...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (11) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (16) Європа (7) здоровий спосіб життя (36) книги (41) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (47) У світі права (9) Україна (116) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (109) Чорнобиль (3)