пʼятницю, 20 березня 2020 р.

Бібліотека щастя

  20 березня світ святкує Міжнародний День Щастя.  Це свято виросло з ініціативи королівства Бутан та було проголошено ООН у 2012-му році. Для України це доволі нове свято, але воно вже набуває виразних національних ознак. 

Пропонуємо до вашої уваги кілька сучасних цікавих книжок про щастя.

Успішний бізнес неможливо розбудувати, не ризикуючи. Та коли на кону стоять не самі лише заробітки, а людські взаємини, ризик цілком виправданий і навіть необхідний. «Доставка щастя» — розповідь про великі гроші, велику дружбу і щире людинолюбство;...



Книга «Формула щастя. Спроектуй свій шлях до радості»
Мо Гавдат – донедавна директор з розвитку бізнесу в X, елітній команді інженерів, які працюють на футуристичну «фабрику мрії» Google. Саме тут розробляються окуляри доповненої реальності, безпілотні автомобілі та нейронні мережі. Щастя стало для Мо таким самим «авантюрним» проектом. Розбираючи цей проект на частинки, роздивляючись одну за одною проблеми, що заважають його втіленню, крок за кроком він показує, як можна радіти життю щохвилини – навіть тоді, коли воно завдає удару.

 
Книга радості. Звернення
Це — найважливіше повідомлення Його Святості Далай-лами майбутнім поколінням. Маніфест сили та духовної чистоти. Слова, що здатні перевернути світ та зробити його кращим. Це голос, що лунає в наших душах і звертається до молодих сердець. Об’єднавче гасло, яке містить секрет подолання хаосу, агресії й розбрату нашого часу. Та найголовніше — це заклик. Зруйнувати всі стіни, що розділяли нас. Перетнути кордони непорозуміння. Вгамувати полум’я нетерпимості й військових конфліктів. Здійснити Революцію співчуття. Усе це до снаги молоді, якій належить сучасний світ.

Про драконів і щастя


                    Цю історію про кумедних і милих              

драконів зі смішними іменами-язиколамками написано  разом з дітьми і для дітей. Дракони в ній живуть, веселяться, закохуються, вони просто собі щасливі. І той, хто зазирне в книжку, неодмінно їм усміхнеться.


Бонжур, щастя! Як отримувати радість від життя


  Ця книжка – дарунок жінкам усього світу. У ній автор дає поради щодо того, як знайти та зберегти власний стиль, отримувати натхнення від звичайних речей та постійно перебувати в тонусі, додаючи трохи французького вміння насолоджуватися навіть буденним життям – joie de vivre.

Книга «Щастя це... 500 причин бути щасливим» 
Щастя це - залишитися вдома в п’ятницю ввечері, почути комплімент від незнайомця, дати п’ять і читати цю книжку!
     Чарівні ілюстрації, які неодмінно змусять вас усміхнутись, влучають точно в ціль і нагадують нам, що у світі існує чимало того, завдяки чому ми можемо щодня почуватися щасливими.
   Тож занурюйтесь і відкривайте для себе щось незначне чи велике, очікуване чи ні — але саме те, що зробить вас щасливими!

Незламність. Як закласти міцний фундамент спокою, сили та щастя
 
Пропонуємо вашій увазі книгу Ріка Генсона и Форреста Генсона «Незламність. Як закласти міцний фундамент спокою, сили та щастя» - книжка, яка допомагає впоратися з усім негативом у вашому житті, позбутися від болісного минулого і наповнити життя співчуттям, високою самооцінкою, радістю і внутрішнім світлом.




Немає коментарів:

Дописати коментар

“Не може існувати наша мрія, коли загублена історії перлина”

  Сьогодні відзначається Міжнародний день пам’яток та визначних місць та День пам’яток історії та культури в Україні.З метою популяризації к...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (10) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (15) Європа (7) здоровий спосіб життя (35) книги (37) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (46) У світі права (9) Україна (114) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (106) Чорнобиль (2)