четвер, 29 серпня 2024 р.

Героям країни, Воїнам світла – низький уклін.

Сьогодні, в День пам'яті захисників України, ми вшановуємо пам'ять усіх, хто віддав життя за нашу свободу і незалежність. Кожен із них – герой, який назавжди залишиться в наших серцях.
 
ЗАХИСНИКАМ УКЛІН
Сергій Борчук
Ми духом сильні, волею, мечем.
В боях завжди є мудрість і відвага.
Якщо потрібно, світ перевернем.
І буде воля, слава і повага.

Черговий виклик — постріли, війна...
Черговий раз ми здобуваємо свободу.
Нажаль життям і кров'ю козака...

Дітьми Вкраїни — славного народу.
Героям слава — всім ЗАХИСНИКАМ,
Що полягли за нашу Україну.
Наше майбутнє, щастя і талан
Завдячуєм Тобі, ВКРАЇНСЬКИЙ СИНУ!

Цього дня ми схиляємо голови перед їхньою мужністю та самопожертвою. Вони боролися за те, щоб ми могли жити в мирній і незалежній країні. Їхній подвиг надихає нас і надає сили рухатися вперед.
Наша бібліотека, як осередок знань та культури, вшановує подвиг захисників України, організувавши книжкову виставку. На ній представлені твори та спогади, що розповідають про героїчні сторінки нашої історії, про життя та подвиги воїнів, які відважно боролися за нашу свободу.
Запрошуємо всіх небайдужих відвідати нашу бібліотеку та долучитися до вшанування пам'яті загиблих героїв. Читаючи книги з виставки, ми не тільки вшановуємо їхню пам'ять, але й надихаємося їхнім прикладом, зміцнюємо свій патріотичний дух та глибше розуміємо цінність свободи.
Адже пам'ять про Героїв – це не лише схиляння голови, а й продовження їхньої справи, будівництво сильної та незалежної України.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Чарівний світ українського кіно.

Напередодні Дня українського кіно, що святкується щорічно в другу суботу вересня, в бібліотеці №11 відбулися літературні читання, обговоренн...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (7) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (5) виставка художніх робіт (6) Відомі люди (23) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (6) День захисника України (8) День книги (15) День незалежності України (10) день пам'яті (10) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (7) Екологія (17) Європа (8) здоровий спосіб життя (39) книги (57) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (7) майстер-клас (20) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (21) Музика (7) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (6) Письменники (59) Письменники України (54) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (26) Сторінка історії (53) У світі права (10) Україна (139) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (17) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (126) Чорнобиль (3)