понеділок, 19 серпня 2024 р.

Довголіття: Як технології допомагають нам жити здоровіше та довше.

В рамках реалізації загальносистемного проєкту формування навичок та популяризації здорового способу життя і рухової активності, в бібліотеці № 11, відбувся тренінг на тему : "Довголіття: Як технології допоможуть тобі зберегти здоров'я на довгі роки?" "Але досі немає чарівної пігулки, та мають зробити ось такі зміни в своєму стилі життя..."


Чи мрієте ви про довге та здорове життя? Як продовжити молодість і зберегти здоров'я? Це питання хвилює багатьох.
У сучасному ритмі життя легко забути про важливість здорового способу життя. Куріння, алкоголь, шкідлива їжа, стрес і малорухливість – все це негативно впливає на наше самопочуття.

Сьогодні, на зустрічі клубу здоров'я з лектором Олександром Борисовичем Радічем обговорили важливі теми, пов'язані з довголіттям. Програма включала знайомство, перегляд фільму про довгожителів на острові Окінава, презентацію, фізкультхвилинки, обговорення та чаювання.

А ви знали про довгожителів, які мешкають на острові Окіанава і в чому їх секрет?
Ми тепер знаємо переглянувши частину фільму Дена Бюттнера "Життя до 100 років: Таємниці блакитних зон." 


А також Олександр Борисович розповів детально про п'ять царин для посилення тривалості життя:

Харчування для довголіття: Які продукти корисні для здоров'я?

Фізична активність: Як знайти час для тренувань?

Сон: Якісний і достатній.

Психологічне здоров'я: стрес і його вплив на здоров'я: Як з ним боротися?

Медична профілактика: регулярний моніторинг здоров'я, включаючи аналізи крові.

Користь сучасних технологій для здоров'я: сучасні гаджети та мобільні додатки допомагають нам відстежувати фізичну активність, контролювати вагу, моніторити сон і навіть діагностувати деякі захворювання на ранніх стадіях.

Олександр порекомендував, які книги варто прочитати для саморозвиту і полпшення фізичного здоров'я. А на руханці, показав свої результати, яких він досяг протягом року притримуючись стратегії. Ці вправи не можуть виконати навіть деякі молоді люди.

Присутні залишилися дуже задоволеними, надихнувшись досягненнями Олександра. Сподіваємося, що кожен з них виніс щось корисне та особливе і вже розробив свою стратегію. 

Ми не можемо всіх залучити до спорту чи правильного харчування — кожен сам обирає свій шлях. Але якщо ви прагнете вдосконалення, запрошуємо вас до нашого бібліотечного клубу здоров'я на тренінги.

Продовження буде... Слідкуйте за нашими афішами!

Присутні були вражені досягненнями Олександра і ми сподіваємося, що кожен виніс щось корисне для себе. 


Хоча не всі можуть займатися спортом або правильно харчуватися, бажаючі вдосконалюватися запрошуються до бібліотечного клубу здоров'я на тренінги. Слідкуйте за нашими афішами для подальших новин.


Пам'ятайте: ваше здоров'я – у ваших руках!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Чарівний світ українського кіно.

Напередодні Дня українського кіно, що святкується щорічно в другу суботу вересня, в бібліотеці №11 відбулися літературні читання, обговоренн...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (7) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (5) виставка художніх робіт (6) Відомі люди (23) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (6) День захисника України (8) День книги (15) День незалежності України (10) день пам'яті (10) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (7) Екологія (17) Європа (8) здоровий спосіб життя (39) книги (57) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (7) майстер-клас (20) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (21) Музика (7) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (6) Письменники (59) Письменники України (54) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (26) Сторінка історії (53) У світі права (10) Україна (139) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (17) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (126) Чорнобиль (3)