четвер, 23 грудня 2021 р.

Ой весела в нас зима.

Ой, весела в нас зима,
Веселішої нема:
Грає срібними зірками,
В’ється синіми димками,
Снігом землю обійма.
Зима це пора року, яка дарує нам – казкові свята,безліч свят, подарунків, ігор, забав та можливість більше спілкуватися з рідними і весело проводити час разом.

Як просто зробити свято і наповнити життя маленькими радощами? Як з легкістю створити казку для своїх дітей і розкрити магію Різдва та Нового року?
Адже ми всі в очікуванні чудес у новорічну та різдвяну ніч, особливо діти...

Як створити новорічну атмосферу і провести цікаво новорічні свята, розповіли бібліотекарі діткам 2 класу школи №324. Діти дізналися про новорічні традиції різних країн, де зародилася традиція дарувати подарунки на день Святого Миколая, та дізналися прадідівські премудрості сімейної підготовки до свят: як святкують Різдво, що таке Дідух , скільки страв готують на Святвечір і як правильно прикрашати свою оселю.
А діти розповіли про свої очікування від зимових свят, зачитали вірші присвячені цій порі року. Пограли в різноманітні новорічні ігри, відгадували вікторину, загадки.


Бібліотекарі закликали своїх читачів не зволікати, а створити диво власноруч. Для цього потрібне лише бажання, фантазія і гарний настрій! І запропонували майстер-клас по виготовленню новорічного символу року тигрика.

Бажаєте дізнатися ще щось цікавеньке, та створити власноруч новорічну або різдвяну іграшку? Гайда до бібліотеки! Бібліотекарі з задоволенням допоможуть вам здійснити ваші мрії.




Немає коментарів:

Дописати коментар

“Попіл Чорнобиля”

    Сьогодні в Україні відзначають 38-му річницю аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію яде...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (11) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (16) Європа (7) здоровий спосіб життя (36) книги (41) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (47) У світі права (9) Україна (116) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (109) Чорнобиль (3)