середу, 10 квітня 2024 р.

Шлях до успіху: вчимося на життєвих історіях відомих людей".

Одним із способів підготувати учнів до працевлаштування та вибору професії є надання послуг з професійної орієнтації та консультування. Це допомагає дітям зрозуміти свої сильні сторони та інтереси, досліджувати різні варіанти кар’єри та приймати обґрунтовані рішення щодо майбутньої освіти та кар’єри.
В рамках освітнього проєкту "Інвестуємо в інтелект" працівники Бібліотеки №11, для учнів 10 класів 159 школи організували зустріч з Олександром Радічем - директором по зовнішнім комунікаціям і представником Western Bid в Україні, головним викладачем Академії продажів Western Bid, автором книги "Незламні продавці". 

Ми всі хочемо бути успішними та багатими, але не кожному це вдається. Чому? Комусь бракує знань, а комусь елементарної впевненості в собі. 

Олександр Борисович на лекції поділився своїм досвідом, як досягти успіху. Звісно у кожного бізнесмена бувають злети і падіння, але потрібно вчасно і вміло виправити свої помилки. Як це зробити? Поради від нашого лектора:
  • завжди продовжуйте розвиватись, інвестувати в себе і свої навички, ніколи не зупиняйтесь на досягнутому;
  •  Успішні люди багато читають. Читайте книги, адже це не лише розширює  кругозір і збільшує словниковий запас, але й допомагає розвивати абстрактне мислення; 
  • цифровий світ дає нам унікальну можливість випробовувати себе.
 Олександр Радіч виступив з презентацією та розповів про українських людей, історії успіху малих та середніх підприємств, які, незважаючи на всі труднощі, пов'язані з війною та іншими факторами, зуміли відзначитися на світовому ринку.  
 Деякі з цих історій описані в книзі "Незламні продавці", яку Олександр Борисович рекомендуємо прочитати всім, хто цікавиться міжнародними ринками, такими як Etsy, Amazon та eBay.
 
Залучаючи таких експертів до проведення лекцій, учні шкіл можуть визначити моделі мислення та життєві стратегії, які приведуть їх до успіху. Це може надихнути та мотивувати учнів досягати своїх цілей та розвивати навички, необхідні для досягнення успіху. 

«Не створюйте уявних обмежень. Провідна роль, найкращий приз, переможний рахунок, велика ідея, любов усього життя, ейфорійне блаженство – хто ми такі, щоб вважати, що не заслуговуємо на ці багатства, коли вони вже в руках?» Меттью Макконагі, «Зелене світло»







Немає коментарів:

Дописати коментар

Джаз-музика вільних.

Кожного року 30 квітня усі куточки світу відзначають Міжнародний день джазу (International Jazz Day). Бібліотекарі розповіли історію виникне...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (11) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (16) Європа (7) здоровий спосіб життя (36) книги (41) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (7) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (47) У світі права (9) Україна (117) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (111) Чорнобиль (3)