середу, 24 серпня 2022 р.

«Україна — наша вічна Берегиня»

    Наша країна, наш народ вже в котре святкує річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу. І завдяки цій боротьбі з 1991 року Україну визнала 171 країна світу, що стало значним поштовхом до розвитку нашої країни донині.
    Цього року слово «Незалежність» набуває нового змісту для кожного. Ми проходимо через жахливі випробування, але проходимо їх з гідністю та хоробрістю, якими без перебільшення захоплюється весь світ.
Незалежність сьогодні — це всі ми та наша боротьба проти російської війни. Кожен з нас захищає нашу Незалежність, свободу та право обирати власне майбутнє, ми прагнемо вільного демократичного майбутнього для нашої держави як повноправного члена ЄС.
    Саме цими днями стадія нашої Незалежності підходить зрілості. Тільки тепер більшість українців зрозуміла, що справжня Незалежність нашої держави можлива тільки після повного розриву з московськими виродками, дикою ордою, яка прагне знищити нашу державу та стерти українську націю з лиця землі. Незалежним бути легко, приємно. Незалежність –– це відчуття самодостатності, гідності, власної сили, гордості за свою націю та власну державу. Незалежність –– це свобода, можливості робити те, що хочеш, відсутність страху, це… Люди, які живуть багато років у незалежних державах, ніколи не озираються на сусідів, не зважають на чужу думку. Бо вони самодостатні. Бо вони сильні.
    Ми платимо найвищу ціну за захист нашої незалежності та свободи проти загарбницької війни росії. За нашу Незалежність гинуть Герої. Вічна їм слава!
Для нашого народу незалежність та свобода — серед найвищих цінностей, які ми захищаємо ціною власних життів. Хочу від усього серця подякувати нашим військовим за їхню хоробру та самовіддану боротьбу на фронті.
    Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних зусилль — військових, дипломатичних, волонтерських, зрештою кожного з нас — ми обов’язково переможемо. Слава Україні!

    Сьогодні ми пропонуємо вам пригадати, яка чудова наша Україна, які цікаві місця є в кожній області:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Книжкова країна.

 Всеукраїнський тиждень дитячого читання розпочався, гасло цього року – «Наближаємо Перемогу з книгою».  До Всеукраїнського тижня дитячого ч...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (3) Виставка робіт (3) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (20) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (10) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (15) Європа (7) здоровий спосіб життя (34) книги (37) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (16) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (16) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (46) У світі права (9) Україна (111) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (1) Цікавинки (103) Чорнобиль (2)