вівторок, 9 лютого 2021 р.

"Шлях до серця через смаколики з ароматом кави"

    

 Зовсім скоро День святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. День всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу вам людину…
  Можна вже починати думати над подарунком, вишукувати рецепти смачних страв для романтичної вечері ... Можна дістати кілька листів різнокольорового паперу, ножиці і клей і зробити цікаві валентинки своїми руками, стильно оформити в романтичних тонах будинок, красиво прикрасити святковий стіл. Подарунки та сувеніри зроблені своїми руками порадують ваших близьких і друзів.
Але перш ніж ми почнемо підготовку до свята, випиймо чашечку кави.
Кава робить ранок чи навіть день не таким похмурим, заряджає енергією і позитивом, за чашкою цього напою вирішуються всі ділові операції, на каву запрошують давнього друга або симпатичного хлопця. Багато людей вже не уявляють свого життя без цього ароматного напою. 
Подавати щось до кави чи ні, і якщо подавати, то що саме — залежить від прийнятого етикету.
В Арабських країнах, Туреччині і на Кавказі до кави прийнято подавати тільки холодну воду і фрукти (виноград, інжир, фініки).
В Індії з кавою подають різні солодощі, крім тих, де багато жирного крему, а також молоко і сирні кульки.
В Азіатських і Африканських країнах з кавою може подаватися все що завгодно - від м'ясних страв до солодощів.
У Німеччині це будуть маленькі солодкі печива з кардамоном, гвоздикою, корицею та імбиром.
А ми вам  до кави пропонуємо імбирні пряники від Тетяни Зубкової та "Теплі історії до кави" від Надійки Гербіш.

   Завдяки активній онлайн роботі під час карантину в нашої бібліотеки з'явилося багато нових, цікавих друзів з усіх куточків України та світу. 
   Тетяна Зубкова - одна з них, наш вірний та активний друг. Спілкування з нею приносить багато позитивних емоцій колективу нашої бібліотеки. Тетяна уважно читає наші дописи, коментує їх. А ще - постійно демонструє та дарує нам справжні витвори мистецтва- смачнющі, оригінальні пряники, створені власноруч, до будь-якої події - дня народження, дня Незалежності, на свято Покрови, Новий рік, до дня Святого Валентина.
  А сьогодні Тетяна радо розкриває для нас всі секрети випічки своїх чудових смаколиків. Дякуємо їй за це! Сподіваємося, що майстер-клас, підготовлений майстринею, буде корисним та цікавим для Вас! 


Смачного перегляду!
Для перегляду відео перейдіть за посиланням


  Виготовлення і розпис імбирних пряників - це захоплюючий кулінарний майстер-клас для дітей та дорослих, який дозволить створити не тільки смачні і гарні ласощі до чаю, але і може служити чудовим подарунком!




Немає коментарів:

Дописати коментар

"Завжди у моді українська книга"

"Книга — це могутня зброя. Розумна, натхненна. Книга нерідко вирішує долю людини." - писав український публіцист, педагог, письмен...

Мітки

8 березня (4) Безпека дитини (8) безпечний Інтернет (9) Великдень (6) Винаходи (4) Виставка картин (4) Виставка робіт (4) виставка художніх робіт (5) Відомі люди (21) Всесвітній день біженців (4) Всесвітній день читання вголос (4) голодомор (5) Голокост (5) День Гідності та Свободи (5) День Державного Прапора України (5) День захисника України (7) День книги (11) День незалежності України (9) день пам'яті (9) день родини (7) День Соборності (7) День української мови та писемності (6) Екологія (16) Європа (7) здоровий спосіб життя (36) книги (40) книжкова виставка (24) літературна мандрівка (6) майстер-клас (17) Масляна (5) Математика (3) Мистецтво (18) Музика (6) Небесна Сотня (7) Новий рік (14) Обереги (6) Пам'ятки культури (4) патріотичне виховання (5) Письменники (58) Письменники України (53) Подорожі (5) Різдво (6) Святий Миколай (6) свято (25) Сторінка історії (46) У світі права (9) Україна (116) українська мова (7) українська письменниця (12) українська поетеса (6) український письменник (12) Українські сучасні письменники (14) Урок історії (16) художник (5) художня виставка (5) художня виставка Катерини Баужі (2) Цікавинки (109) Чорнобиль (2)